Få en ny terrasse efter dine ønsker

En terrasse kan være guld værd på de lange sommeraftener og når familien er samlet. Terrassen kan således være samlingspunktet i haven, og det er derfor vigtigt, at du føler dig ordentlig hjemme på din terrasse. 

Har du slet ingen terrasse eller har du en gammel og slidt en, der trænger til en kærlig hånd? Lad Langtoft & Mortensen Entreprise ApS komme med på råds, hvis du går og drømmer om en ny terrasse. 

Mulighederne er nemlig mange, og du kan hurtigt miste overblikket over, hvad der kan lade sig gøre og hvad der bedst kan betale sig. 

IMG_5544.JPG

Lad Tømrer Mortensen bygge din terrasse 

Tømrer Mortensen har erfaring med at bygge terrasser i forskellige træsorter, former og udseende. Når du skal bygge ny terrasse, er der rigtig mange ting, du skal overveje både inden og under selve udførslen, og her kan det være en rigtig godt idé at have en fagmand med på råds. 

Tømrer Mortensen er din garanti for, at projektet ender ud i dit ønskede resultat. 

Hvad koster en ny terrasse?

Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind på prisen på din nye terrasse.

  • Hvor stor skal den være?

  • Skal den være overdækket?

  • Skal den være hævet over jorden?

  • Skal der være mulighed for et udekøkken?

Mulighederne er mange, og du kan hurtigt miste overblikket. Det er du dog sikker på ikke at gøre, hvis du vælger Tømrer Mortensen til at bygge din nye terrasse. Jeg kan fra start vejlede dig om, hvad der bedst kan betale sig - både kortsigtet og langsigtet, hvilke materialer det er smart at vælge og hvordan din nye terrasse rent praktisk får det bedste resultat. 

En god forhåndsafstemning er altafgørende for et godt samarbejde, og jeg kommer gerne ud til en uforpligtende samtale om jeres tanker og idéer til en ny terrasse. Brug mig som sparringspartner eller lad mig bygge jeres nye terrasse. Jeg er sikker på, at I bliver glade i begge tilfælde.

KONTAKT OS

RING TIL OS
SKRIV TIL OS
FØLG MED
  • White Facebook Icon
  • Instagram
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tak for din henveldelse! Vi vender retur til dig hurtigst muligt.