Nyt køkken eller køkkenrenovering

I mange hjem er køkkenet et essentielt rum, og det er derfor også vigtigt, at man føler sig helt tilpas i sit køkken.

 

Uanset om du går og drømmer om et nyt køkken eller en køkkenrenovering, kan Langtoft & Mortensen Entreprise ApS hjælpe dig. Med vores erfaring samt vores køkken samarbejdsparter kan du bygge lige præcis det køkken, du går og drømmer om.  

Det kan ikke undgås, at køkkenet udsættes for slid og brug igennem årene. Skal du bygge nyt køkken eller renovere køkkenet, er det derfor også vigtigt at huske på, at køkkenet skal holde i mange år frem. Det stiller krav til materialerne og selve arbejdet, der er nødsaget til både at være i høj kvalitet og ikke mindst blive monteret og udført korrekt.  

Går du med tanker om et nyt køkken eller en køkkenrenovering? Langtoft & Mortensen Entreprise ApS har stor faglig ekspertise og kan fungere som din sparringspartner. Det gælder både for private, virksomheder og boligforeninger. 

IMG_8406.HEIC

Tømrer Mortensen indfrier dine køkkendrømme 

Der er mange ting, du skal tage stilling til og overveje ved dit næste køkken eller forstående køkkenrenovering, og her kan det være en fordel at have en fagmand med inde i billedet. Tømrer Mortensen kan give dig drømmekøkkenet, der tager udgangspunkt i dine tanker, idéer, behov og ikke mindst budget. 

Du kan blandt andet få indflydelse på alt lige fra skuffer, hylder og skabe til bordplader, placering af hvidevarer og sanitet samt greb og design. Tømrer Mortensen kan blandt andet hjælpe dig med:  

  • Renovering af dit gamle køkken 

  • Opbygning af dit nye køkken 

  • Montering og/eller udskiftning af køkkenelementer
     

Hvad koster et nyt køkken? 

Et nyt køkken kan blive en kostelig affære, og det gælder især, hvis du går og drømmer om at få alle nye trends og design inden for køkkenets verden med. Det er ikke altid, at et helt nyt køkken er det bedste valg, da det på mange måder kan det være en god idé at bevare elementer fra det nuværende køkken. En køkkenrenovering kan således vise sig at være nok til at infri dine køkkendrømme, og det kan i sidste ende give store besparelser.  
 

Elementer, der kan gemmes, kan være elementer, der fortsat fungerer, men som måske trænger til en opfriskning i form af en ny låge, bordplade eller lignende.

Et nyt gulv i køkkenet kan ligeledes give en følelse af et nærmest nyt køkken, og i stedet for at skifte hele køkkenet ud kan små ændringer betyde et større luft i budgettet til hvidevare. 

 

Det kan være svært at gennemskue, hvor de store besparelser er, og her kommer Tømrer Mortensen ind i billedet. Jeg deler gerne ud af råd og vejledninger til dit nye køkken, så du ved, hvad der kan bevares og hvad der skal skiftes. 

 

KONTAKT OS

RING TIL OS
SKRIV TIL OS
FØLG MED
  • White Facebook Icon
  • Instagram
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tak for din henveldelse! Vi vender retur til dig hurtigst muligt.