Gulvarbejde

Der findes et hav af forskellige trægulve, og det er ikke kun en udfordring at finde det nye gulv - det kan nemlig også være besværligt at lægge det efterfølgende.

 

Her kommer Langtoft & Mortensen Entreprise ApS ind i billedet. Det er nemlig vigtigt, at gulvet bliver lagt både stabilt og flot, og det kræver erfaring og sans for de helt små detaljer. Det har Langtoft & Mortensen Entreprise ApS oparbejdet, og det kommer nu kunderne til gode. 

Foruden selve gulvet er det også vigtigt, at fodliste og paneler sidder korrekt. Det tager Langtoft & Mortensen Entreprise ApS sig naturligvis også af, og du skal kun tænke på at nyde dit nye gulv, når det står færdigt.  

IMG_6307.HEIC

Gulvservice med kvalitet og finish

Tømrer Mortensen løser gulvservice af enhver art. Se et udsnit af de opgaver, du kan få hjælp til

  • Lægning af alle slags gulve

  • Opretning af skæve eller knirkende gulve

  • Sammenføjninger af gulv ifm. fjernelse af væg
     

Dine gulve betyder mere, end du tror

Hver dag udsættes dine gulve for stor slid. Går du med tankerne på et nyt gulv, er det værd at huske på, at gulvet skal holde i mange år frem, og det er derfor vigtigt, at du vælger det rette gulv og får det lagt korrekt. 

Det kan dog være nemmere sagt end gjort, for der findes rigtig mange løsninger på markedet i dag. Det kan derfor være en god idé at rådføre dig med en fagmand, der ved, hvad han taler om. På den måde sikrer du dig også imod at tage en beslutning, der efterfølgende viser sig ikke at være den bedste for hverken dit gulv eller dig. 

Når Tømrer Mortensen lægger nyt gulv er det med fokus på det gode slutresultat. Det sker således med de bedste materialer og med øje for detaljerne. I sidste ende betyder det et kvalitetsgulv og en god finish, og det må siges at være en rigtig stærk kombination. 

Hvad koster et nyt gulv?

Prisen på dit nye gulv afhænger selvfølgelig af flere ting. Arealet, hvor gulvet skal lægges, er selvfølgelig en væsentlig faktor, men også materialerne og kvaliteten af disse er afgørende. Efter besigtigelse af opgaven kan Tømrer Mortensen komme med et uforpligtende tilbud til dig. 

I nogen tilfælde kan det være nok kun at foretage en reparation af det nuværende gulv, der måske knirker eller er lagt skævt. Ved besigtigelse kan Tømrer Mortensen hurtig konstatere, om det er tilfældet for dig, og det kan måske spare dig for en god sum penge.

KONTAKT OS

RING TIL OS
SKRIV TIL OS
FØLG MED
  • White Facebook Icon
  • Instagram
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Tak for din henveldelse! Vi vender retur til dig hurtigst muligt.