Totalentreprise

Hos Langtoft & Mortensen Entreprise ApS er entreprisen i gode hænder. Vi har mange års erfaring med både små og store entrepriser - helt fra den spæde idéudvikling til det færdige resultat.

Vi samarbejder fast med en gruppe dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde kvalificerede murere, elektrikere eller blikkenslagere til at løse de forskellige opgaver, som byggeriet kræver.

Bruger du Langtoft & Mortensen Entreprise ApS til de store byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele byggeriet.

Nyt køkken

​I mange hjem er køkkenet et essentielt rum, og det er derfor også vigtigt, at man føler sig helt tilpas i sit køkken.

Går du og drømmer om et nyt køkken, så kan Langtoft & Mortensen Entreprise ApS hjælpe dig. Med vores erfaring samt vores køkken samarbejdspartnere Kvik og Vordingborg Køkkenet, kan vi bygge lige præcis det køkken, du går og drømmer om.

Det kan ikke undgås, at køkkenet udsættes for slid og brug igennem årene. Skal du bygge nyt køkken, er det derfor også vigtigt at huske på, at køkkenet skal holde i mange år frem. Det stiller krav til materialerne og selve arbejdet, der er nødsaget til både at være i høj kvalitet og ikke mindst blive monteret og udført korrekt.

Går du med tanker om et nyt køkken? Langtoft & Mortensen Entreprise ApS har stor faglig ekspertise og kan fungere som din sparringspartner. Det gælder både for private, virksomheder og boligforeninger.

Gulvarbejde

Der findes et hav af forskellige trægulve, og det er ikke kun en udfordring at finde det nye gulv - det kan nemlig også være besværligt at lægge det efterfølgende.

Her kommer Langtoft & Mortensen Entreprise ApS ind i billedet. Det er nemlig vigtigt, at gulvet bliver lagt både stabilt og flot, og det kræver erfaring og sans for de helt små detaljer. Det har Langtoft & Mortensen Entreprise ApS oparbejdet, og det kommer nu kunderne til gode.

Foruden selve gulvet er det også vigtigt, at fodliste og paneler sidder korrekt. Det tager Langtoft & Mortensen Entreprise ApS sig naturligvis også af, og du skal kun tænke på at nyde dit nye gulv, når det står færdigt.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at ringe til os på 52 51 00 95 eller sende en mail på​ Info@lmentreprise.dk.

Om firmaet

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver og altid med kunden i centrum.

Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland.

Kontakt os i dag

Vi kan træffe alle ugens hverdage mellem 08.00 - 16.00.

E-mail: Info@lmentreprise.dk

Langtoft & Mortensen Entreprise ApS 

Køgevej 132, 4100 Ringsted