Indvendig renovering af hus

Læg opgaven i gode hænder

Hos Langtoft & Mortensen Entreprise ApS er entreprisen i gode hænder. Vi har mange års erfaring med både små og store opgaver med indvendig renovering af hus – helt fra den spæde idéudvikling til det færdige resultat.


Gør dit hjem til et stilfuldt paradis med vores indvendige renoveringsløsninger. Vores ekspertteam forvandler dine værelser med omhyggelig planlægning, kreativt design og kvalitetsmaterialer. Oplev en ny standard for komfort, æstetik og funktionalitet, der vil forvandle dit hjem til det perfekte tilflugtssted.
Sammen med vores faste samarbejdspartnere er vi kvalificeret til at varetage byggeriet, og vi hjælper kunder med indvendig renovering af huse i hele området omkring Roskilde, Ringsted og Køge.


Nyt køkken med langtidsholdbare resultater

​I mange hjem er køkkenet et essentielt rum, og det er derfor også vigtigt, at man føler sig helt tilpas i sit køkken. Et nyt køkken indgår derfor også i manges planer i forbindelse med indvendig husrenovering.


Går du og drømmer om et nyt køkken, så kan vi hjælpe dig. Med vores erfaring samt vores køkken samarbejdspartnere Kvik og Vordingborg Køkkenet, kan vi bygge lige præcis det køkken, du går og drømmer om.

Det kan ikke undgås, at køkkenet udsættes for slid og brug igennem årene. Skal du bygge nyt køkken, er det derfor også vigtigt at huske på, at køkkenet skal holde i mange år frem. Det stiller krav til materialerne og selve arbejdet, der både skal være i høj kvalitet og ikke mindst blive monteret korrekt.

Få lavet et smukt gulvarbejde

En anden populær tilgang til indvendig renovering af hus omhandler gulvarbejde. Der findes et hav af forskellige trægulve, og det er ikke kun en udfordring at finde det rigtige nye gulv – det kan nemlig også være besværligt at lægge det efterfølgende.


Her kommer Langtoft & Mortensen Entreprise ApS ind i billedet. Det er nemlig vigtigt, at gulvet bliver lagt både stabilt og flot, og det kræver erfaring og sans for de helt små detaljer. Det har vi gennem årene oparbejdet, og det kommer nu vores kunder til gode.

Kontakt os i dag for et tilbud på indvendig renovering af hus

Du er velkommen til at ringe til os på 52 51 00 95 eller sende en mail på​ Info@lmentreprise.dk, hvis du vil høre mere eller have et tilbud på din opgave med indvendig renovering af hus.

Skal vi stå for totalentreprisen? Eller har I spørgsmål hertil?​

Så skriv til os!​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver og altid med kunden i centrum.

Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland.

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os i dag

Vi kan træffe alle ugens hverdage mellem 06.00 - 17.00.

E-mail: Info@lmentreprise.dk

Langtoft & Mortensen Entreprise ApS 

Haslevvej 6, 4100 Ringsted