Professionel opbygning af træterrasse

Vores terrasser lever op til dine ønsker og drømme

Ønsker du en professionel opbygning af træterrasse? Så lad os bygge terrassen for dig. Hos Langtoft & Mortensen Entreprise har vi stor ekspertise med at bygge terrasser af træ.

Vi leverer en gennemtænkt terrasseløsning, som lever op til alle dine drømme, ønsker og behov. Du kan naturligvis forvente, at vi overholder alle vores aftaler. Vi servicerer både private og erhverv i blandt andet Ringsted, Køge, Roskilde og Næstved samt mange andre steder.

Vi tilbyder også

Vi tilbyder råd og vejledning om de mange muligheder

​Terrassen er guld værd på de lange sommeraftener, og når familien er samlet. En god terrasse bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt i haven. Men det kan være, at du ikke har en terrasse endnu, eller måske ønsker du en ny træterrasse. Det kan for eksempel være, at den gamle er nedslidt eller blot er for lille.

​Vi tilbyder enhver form for opbygning af træterrasse – uanset om den skal være stor, lille, have samme niveau som haven eller være hævet til husets niveau.

Mulighederne er mange, og du kan hurtigt miste overblikket over, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der bedst kan betale sig. Vi står klar med råd og vejledning, så du kommer til at føle dig hjemme på terrassen.

Få et tilbud på opbygning af træterrasse

Hvad koster en træterrasse? Vores priser for lægning og opbygning af træterrasse afhænger af størrelsen, af træsorter og andre materialer samt af behovet for trapper, blomsterkasser, rækværk og så videre.

Byg en træterrasse med os, hvis du ønsker en solid løsning. Du skal blot kontakte os for at aftale nærmere. Så kommer vi ud for at lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Ønsker du en ny flot terrasse? Eller har du spørgsmål?​

Så skriv til os!​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver og altid med kunden i centrum.

Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland.

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os i dag

Vi kan træffe alle ugens hverdage mellem 06.00 - 17.00.

E-mail: Info@lmentreprise.dk

Langtoft & Mortensen Entreprise ApS 

Haslevvej 6, 4100 Ringsted