Efterisolering​ og isolering af loft

Har du bemærket de stigende energiomkostninger?

Mange husstande i Danmark oplever, at varmeregningen bliver højere og højere. Et af de mest effektive tiltag til at mindske energiforbruget og forbedre komforten i din bolig er efterisolering eller isolering af loft. Uanset om du er en privat boligejer eller repræsenterer en virksomhed, kan denne service gøre en stor forskel. Hvad enten det gælder isolering mod varmetab, støjisolering, brandbeskyttelse eller andre former for isolering, har vi hos Langtoft & Mortensen Entreprise den viden og erfaring, der skal til for at løse opgaven effektivt og tilfredsstillende.

Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter. Sådan så du har en ekstra sikkerhed i, at isoleringen har en optimal virkning.

Vi kører ud til opgaver i blandt andet Ringsted, Køge og Roskilde, og vi kommer også gerne til dig.

Efterisolering og isolering af loft – mere end bare varmebesparelser

Isolering er en investering i fremtiden. Både fordi du kan spare penge på din elregning, men også fordi ordentlig isolering skåner miljøet ved at forhindre at bruge unødvendig energi. Dette er blot nogle af de mange fordele, der er ved at investere i isolering af loft med hjælp fra en isolatør. Vi isolerer huse, i forbindelse med både nybyg og efterisolering. Isolering af loft kan ligeledes forbedre indeklimaet og kan eksempelvis forhindre kondensvand og skimmelsvamp.

Ekspertise og viden er nøglebegreber blandt vores medarbejdere og vi har alle mange års erfaring inden for branchen. Det betyder, at vi har ressourcerne til at udarbejde og fuldføre lige netop din isoleringsopgave.

Kontakt os for rådgivning

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til efterisolering, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer også gerne forbi for at tjekke, om det er hensigtsmæssigt at udføre efterisolering og isolering af loft i lige netop din ejendom.

En lang række virksomheder og boligforeninger nyder allerede godt af vores professionelle isoleringsløsninger. Vil du blive en af dem, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere eller find flere informationer her på siden.​

Vil du vide mere om isolering eller efter​isolering? Eller ønsker du et tilbud?

Så skriv til os!​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver og altid med kunden i centrum.

Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland.

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os i dag

Vi kan træffe alle ugens hverdage mellem 06.00 - 17.00.

E-mail: Info@lmentreprise.dk

Langtoft & Mortensen Entreprise ApS 

Haslevvej 6, 4100 Ringsted