Efterisolering​ og isolering af loft

Beregn din pris på isolerin​g af loft nederst på siden.

Hvad enten det gælder isolering mod varmetab, støjisolering, brandbeskyttelse eller andre former for isolering, har vi den viden og erfaring, der skal til for at løse opgaven effektivt og tilfredsstillende.


Vi benytter udelukkende materialer fra anerkendte producenter. Det gør, at du har en ekstra sikkerhed i, at isoleringen har en optimal virkning.

En lang række virksomheder og boligforeninger nyder allerede godt af vores professionelle isoleringsløsninger. Vil du blive en af dem, gennemgår vi gerne din bygning og udarbejder et uforpligtende tilbud.

Isolering er en investering i fremtiden. Både fordi du kan spare penge på din elregning, men også fordi ordentlig isolering skåner miljøet ved at forhindre at bruge unødvendig energi. Dette er blot nogle af de mange fordele der er ved at investere i isolering med hjælp fra en isolatør. Vi isolerer huse, både i forbindelse med nybyg eller efterisolering. Isolering kan ligeledes forbedre indeklimaet og kan eksempelvis forhindre kondensvand og skimmelsvamp.

Ekspertise og viden er nøglebegreber blandt vores medarbejdere og vi har alle mange års erfaring inden for branchen. Det betyder, at vi har ressourcerne til at udarbejde og fuldføre lige netop din isoleringsopgave. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til efterisolering, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer også gerne forbi for at tjekke, om det er hensigtsmæssigt at udføre efterisolering på netop dit tag.

Kontakt os for at høre mere eller find flere informationer her på siden.

Om firmaet

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver og altid med kunden i centrum.

Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland.

Kontakt os i dag

Vi kan træffe alle ugens hverdage mellem 08.00 - 16.00.

E-mail: Info@lmentreprise.dk

Langtoft & Mortensen Entreprise ApS 

Køgevej 132, 4100 Ringsted