Udskiftning af vinduer for private og erhverv

Vi tilbyder gennemtænkte og energivenlige løsninger

Er det ved at være tid til udskiftning af vinduer? Så kan vi udskifte dem for dig. Hos Langtoft & Mortensen Entreprise har vi stor erfaring med at udskifte vinduer. Vi har også erfaring med reparationer.

Vi leverer gennemtænkte og energivenlige løsninger, som lever op til alle dine ønsker og behov. Du kan naturligvis forvente, at en aftale er en aftale. Vi udfører tømrerarbejde for private og erhverv i blandt andet Ringsted, Køge, Roskilde og Næstved samt adskillige andre steder.

Vi tilbyder også

Vi råder og vejleder om valg af elementer og ruder

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at udskifte vinduerne. I de fleste tilfælde skyldes det, at de er nedslidte og gamle. Her vil en udskiftning give dit hjem et nyt udtryk, sænke varmeregningen og øge værdien af din bolig.

​Ved udskiftning af vinduer er det naturligvis vigtigt, at monteringen bliver udført korrekt, men også at du vælger de rette elementer og ruder. Det er et af vores specialer at råde og vejlede om de bedste løsninger og at udføre et ordentligt håndværk.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af dine ønsker til fabrikat, materialer, træsorter, ruder og antallet af fag. Ved nye vinduer efter mål kan der endvidere være behov for murerarbejde, hvis du ønsker større vindueselementer end de nuværende.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at aftale et møde hjemme hos dig. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af vinduer. 

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning? Eller har du spørgsmål?​

Så skriv til os!​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver og altid med kunden i centrum.

Vi holder til i Ringsted, men kører på hele Sjælland.

Læs cookiedeklaration her.

Kontakt os i dag

Vi kan træffe alle ugens hverdage mellem 06.00 - 17.00.

E-mail: Info@lmentreprise.dk

Langtoft & Mortensen Entreprise ApS 

Haslevvej 6, 4100 Ringsted